Kurkowe menu restauracji The Olive

11 Komentarzy
1 Zdjęcie
Czwartek, 31-07-2008

Kurkowe menu restauracji The Olive

21 lipca Warszawa rozpoczęła sezon kurkowy. Restauracja The Olive w Hotelu Sheraton przygotowała z tej okazji bogate kurkowe menu, którego autorem jest Marcin Sasin. Kulinarne, grzybowe dzieła sztuki zadowolą najbardziej wybrednych smakoszy.

W karcie znajdują się:

Bulion warzywny z kurkami, ziemniakami i koperkiem (22 zł)
Kurki w śmietanie (31 zł)
Czarne taglioline z kurkami, pomidorami koktajlowymi i gorgonzolą (38 zł)
Polędwiczka wieprzowa w towarzystwie kurek smażonych z pancettą (44 zł).

Kurkowe menu dostępne jest zarówno w porze lunchu, jak i kolacji.

Restauracja The Olive, Hotel Sheraton
Ul. B. Prusa 2
00-439 Warszawa
Rezerwacja: 022 450 6706

Godziny otwarcia:
Poniedziałek – czwartek: 6:30 – 10:30, 12:00 – 23:00
Piątek: 6:30 – 10:30, 12:00 – 22:00
Sobota – niedziela: 7:00 – 10:30, 12:00 – 22:00

AW

  • Czw., 14-08-2008 gość
    [cytat komentarz="4564552"]
    [Świetnie przyrzadzone i podane kurki ,i grzyby w ogóle jadłem w poznanskiej restauracji Pod Złotą Jabłonią. Wspaniałe.[
    [/cytat]
    Rownie dobre jadlem w ubieglym tygodniu w "Melinie u Mietka"... podane z wybornym owocowym winem "La Patik" rocznik lipiec 2008... palce lizac...
    Odpowiedz Zgłoś
1 2