Matthew Williamson projektantem pudełka na makaroniki z cukierni Laduree

11 Komentarzy
1 Zdjęcie
Czwartek, 22-09-2011

Matthew Williamson projektantem pudełka na makaroniki z cukierni Laduree

To nie pierwsza współpraca słynnej paryskiej cukierni Laduree z projektantem mody. Wcześniej do zaprojektowania oryginalnego opakowania dał się namówić Galliano, Christian Louboutin i dom mody Marni. Przysmak cukierni – makaroniki tym razem będą sprzedawane w pudełku projektu samego Matthew Williamsona. Kalejdoskopowa grafika w niebieskofioletowych kolorach świetnie komponuje się ze słodką zawartością. 8 sztuk migdałowych ciasteczek będzie można nabyć podczas londyńskiego i paryskiego tygodnia mody za cenę 15.60 euro czyli około 66 zł.

MB

  • Czw., 22-09-2011 gość
    ciekawe czy są pyszne.Ktoś próbował?
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 22-09-2011 gość
    wcale nie są dobre te makarony... a nastawiałam się na nie wiadomo co
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 22-09-2011 gość
    tak, są pyszne, baardzo sładkie, ale ja takie lubię ;)
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 22-09-2011 gość
    makaroniki od Ladurée są przepyszne! te sprzedawana w cukierniach w Warszawie w ogóle nie umywają się do nich, a już szczególnie te z Batidy... fuj!
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 22-09-2011 gość
    jedno ciacho za 8.25? lekka przesada.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 22-09-2011 gość
    gość (Czwartek, 22-09-2011) napisał:



    jedno ciacho za 8.25? lekka przesada.



    to nie jest ciacho! jezeli nie wiecie o czym mowicie to moze lepiej zamilknijcie
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pt., 23-09-2011 gość
    osobiscie wole makaronik z lososiem
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pt., 23-09-2011 gość
    gość (Czwartek, 22-09-2011) napisał:



    ciekawe czy są pyszne.Ktoś próbował?


    tak sa pyszne, jak ktos napisal wyzej sa bardzo slodkie ale miekkie i delikatnie kruche. To najlepsze makaroniki na swiecie.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pt., 23-09-2011 gość
    Mieszkam w Paryzu, to najelpsze makaroniki... wlasciwie to oni wymyslili makaroniki :)
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pt., 18-05-2012 Jaquline
    W Batidzie są bez smaku... Najlepsze Le Roy&Louis w Złotych Tarasach, bardzo dużo smaków.
    Odpowiedz Zgłoś
1 2