Menu grzybowe w hotelu Sheraton w Warszawie

2 Komentarze
3 Zdjęcia
Czwartek, 02-09-2010

Menu grzybowe w hotelu Sheraton w Warszawie

Powoli nadciąga jesień, a wraz z nią grzyby. W restauracji The Olive w warszawskim hotelu Sheraton szef kuchni, Marcin Sasin, przygotował specjalne grzybowe menu.

Przez cały wrzesień będzie można delektować się zupą kurkową z warzywami i jajkiem przepiórczym (24 zł), tartą z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym (32 zł), rydzami smażonymi na maśle z szalotką z  grzankami ziołowymi (40 zł), prawdziwkami w śmietanie z rozmarynem  podanymi w chlebie (32 zł), pierogami z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym (32 zł) oraz sałatką z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry (34 zł)

Grzybowe menu będzie serwowane w The Olive przez cały wrzesień w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Będzie też dostępne  przez cały dzień w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive

Restauracja The Olive jest czynna w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00. Rezerwacji dokonać można pod numerem (0)22 450 6706.

Sheraton Warsaw
Ul. B. Prusa 2
00-493 Warszawa

Menu grzybowe w hotelu Sheraton w Warszawie

Menu grzybowe w hotelu Sheraton w Warszawie

AT

  • Czw., 02-09-2010 gość
    przepyszne propozycje!
    Odpowiedz Zgłoś
  • Wt., 07-09-2010 gość
    Co tam Sheraton! Moja teściowa robi najlepszą zupkę grzybową z borowików,łazankami i smażoną cebulką, miam..miam...
    Odpowiedz Zgłoś