Organizator Weekendów w Winnicach ma idealny plan na krótką ucieczkę od miejskiego zgiełku: bardzo dobre wina i bardzo dobre jedzenie. Sukces tkwi tu w prostocie, jakości i profesjonalnej organizacji wyjazdu. Wystarczy, że zachęcimy kilka bliskich nam osób, spakujemy walizkę (najlepiej małą, żeby uniknąć niepotrzebnej straty czasu na lotnisku) i w piątek wsiądziemy na pokład samolotu lecącego do Lyonu.
Docieramy do Burgundii - krainy długich posiłków i burgunda, o którym mówi się, że na świecie jest bardzo wiele win i jest tylko burgund. Po zakwaterowaniu w hotelu w Beaune udajemy się do Muzeum Wina i do największej ze słynnych piwnic, gdzie czeka nas krótki kurs degustacji i degustacja trzynastu win. Sobotę spędzamy, degustując szesnaście burgundów w piwnicach klasztoru z XIII wieku i oglądając najpiękniejsze okoliczne winnice. Idealnym dopełnieniem jest regionalna kuchnia i klimat restauracji w centrum Beaune.
Cena: od 2 950 zł (hotel**), dopłata 60 euro (około 210 zł) za noc (hotel***), dopłata 170 euro (około 600 zł) za noc (hotel****)
Cena obejmuje: przelot na trasie Warszawa – Lyon – Warszawa, dwa noclegi w pokoju 2-osobowym ze śniadaniem, dwie kolacje, degustacje, opłaty za wstępy, opiekę pilota, upominek, materiały promocyjne, transfery, ubezpieczenie.
Warunki rezerwacji znajdziesz tutaj.
Kontakt:
tel.: (+48) 0 783 732 430
e-mail: info@winowww.pl
http://www.winowww.pl/
AW