Truskawkowe menu w Hotelu Sheraton

11 Komentarzy
1 Zdjęcie
Piątek, 05-06-2009

Truskawkowe menu w Hotelu Sheraton

Od 2 czerwca w Hotelu Sheraton w Warszawie można spróbować wyjątkowego truskawkowego menu. W karcie hotelowego Lobby Lounge pojawiły się truskawkowe trylogie z lodami Mövenpick i szampanem Veuve Clicquot Rose.

Do wyboru jest pięć kompozycji smakowych:
Wytworna Trylogia – świeże truskawki, podane z creme brulee oraz z lodami Mövenpick Creme Brulee,
Zielona Trylogia – świeże truskawki, podane z tartą z pistacjami w stylu śródziemnomorskim oraz z lodami Mövenpick Pistachio,
Klasyczna Trylogia – świeże truskawki, podane z bitą śmietaną oraz z lodami Mövenpick Vanilla,
Słodka Trylogia – świeże truskawki, podane z ciastkiem tiramisu oraz z lodami Mövenpick Tiramisu,
Zmysłowa Trylogia – świeże truskawki, podane z musem z gorzkiej czekolady oraz
z lodami Mövenpick Dark Chocolate.

Do deserów można zamówić szampana Veuve Clicquot Ponsardin Rose.

Cena deseru: 25 zł
Cena szampana: 59 zł za kieliszek, 340 zł za butelkę.
 
Sheraton Warsaw Hotel
Ul. Bolesława Prusa 2, Warszawa.

www.sheraton.com

AWP

  • Niedz., 07-06-2009 gość
    ja mam 365 km do warszawki ale chętnie bym pognała z jakimś przystojnym panem na te truskawki:)
    Odpowiedz Zgłoś
1 2